Tuesday, January 4, 2011

Merdeka and Panda....

WARNING! Entry ini mengandungi banyak gambar2 syok sendiri. please bare with me..hehehe

tadi aku temankan cik abang gi hospital, buka jahitan. Alhamdulillah, wound pun dah ok. bila buka tu, cik abang cakap adala rasa sakit sikit2. aku tak tgk pun, agak tak berani la tgk. ingatkan cik abang dah Merdeka dah, dah boleh gi kerja. tapi, dokter cakap biarla dia rest another 1 week...

memandangkan anak2 takde, so sempatla aku try eye liner yang aku baru beli last week. beli yang murah2 jer kat watson, Maybelline punya. ni 2nd time aku beli eye liner after 4 years kut. yang first eye liner tu bukan dah habis guna, tapi aku tak confident nak guna. dah lama sangat. confirm dah expired.

aku ni bukannya reti mekap pun. tapi teringin. pakai eye liner pun menggigil tangan. giler burukla aku pakai. teringin nak pakai macam yang orang Jepun or Korea pakai tu. nampak cute giler. lagipun sesuai la dengan mata aku yang kecik nih. tengok kat youtube macam senang. tapi bila try sendiri, ampehhhhh......

on the way nak g hospital. dah mula dah Siti Hajar....


hahhhhh...korang nampak tak bawah mata aku tu. kunun nak pakai eye liner. tapi....macam......lebam jer


cik abang dah boring. tunggu turn lambat sangat. ramai pulak orang. kaya dokter tu...


dah nak balik dah nih...sempat lagi tuh...


auwwww...lentok gitu...

3 comments:

~ As ~ said...

hari2 pakai, lama2 nnt mesti pro, pastu tak blh keluar rumah kalau tak pakai...ehehehe

Three Musketeers said...

Dear, bab-bab pakai eye liner nie kena praktis selalu. Tapi kan, kalau pakai lagik gelap kat bawha tue, mata nampak laaaagik besar...:) Try la, lepas nie mesti you suker punyer...:)

Cik Jatt said...

As - nak pakai hari2 tu yang tak boleh tu. tempat kerja tak mengizinkan...huhuhu...

Three musketeers -
teringin nak pakai lagi gelap, tapi macam tak sanggup pulak tgk muka sendiri..dah macam metal pulak. pakai pun comot yang amat. hahaha