Saturday, July 3, 2010

What a Surprise!

last week aku tetiba terpk nak beli camera sebab camera aku yang lama tu dah kong. terpk je ok. tak plan pun nak beli lagi. coz i got a long list of wish list which i have to give more priority. gile la. kopak mak.

tiba2 kan, rezeki datang bergolek bedebuk depan aku. Alhamdulillah. jeng jeng jeng. presenting my......

*
**
***
****
*****
******
*******
*****
****
***
**
*




biar betul. macam tak caye ye dapat nih. cik abang ni macam can read my mind pulak. sumpah aku tak pernah cakap nak camera. tapi kegedikan aku bergambo and amik gambo memang terserlah la. and handphone cik abang la yang jadi mangsa. u see. action speak louder than words:)
so, he bought this specially for my birthday's gift, since my birthday is coming soon. kira dah dapat dulu la nih. seriously, i did not expect this. thank u abang. i love u soooo much. eceh. jiwang pulak... u have automatically trigger my mind so start thinking for your gift pulak. and it's gonna be a tough job this time. hint please. hehehe....

by the way it's actually camera cum handphone. handphone lama aku tu ok lagi. tapi orang cakap, rezeki jangan ditolak kan. hehehe..

tangan dah gatal nih. so, my my gegirl and boboy, here mama come!

2 comments:

umialya said...

pas ni leh le bergambar sakan ngan anak2..

mama qis said...

mesti2. saya tak akan sia-siakan peluang yang ada:)