Tuesday, May 18, 2010

why u suka pakai tudung macam ni??


macam ni......

dan macam ini........

sebabbbbb........ i rasa muda pakai macam ni....hahaha...
that's my answer when my friend asked me that question, a few days back.
then, she said, i rasa tak kemas la u pakai macam ni. but somehow, another friend menyampuk, no la, nampak elegant....
hmmm.... which one to believe? well, different people has their own opinion.
for me, i love wearing shawl. very easy. if tak iron pun boleh pakai:)

yesterday, i bought a red tudung syria. it's really cheap, 12 ringgit only. last time i bought it 15 ringgit. so, i tried wearing the anak tudung match with a shawl. sangattttttt senang and kemas. terletak je...... takdela bulat sangat muka

tapi apa pun, tudung bawal lagi senang nak pakai. tak payah nak lilit bagai... yang penting, kena iron ok.....

5 comments:

~kokocincau~ said...

bab mengiron tu buat tudung bawal kalah... kan kan?

mama qis said...

hehe... betul betul betul. actually, bukannya takde masa, malas je lebih

Three Musketeers said...

Comel ajer Mama Qis pakai tudung camnie....:D

mama qis said...

Three Musketeers

hehe... iye ke. tenkiu2. mula2 pakai dulu rasa pelik je, dah lama ni rasa biasa dah

mama qis said...
This comment has been removed by the author.