Wednesday, August 18, 2010

-CONTEST : I LOVE PINK-

bloghopping sana sini, then aku terjumpa blog ni. cute macam owner dia jugak:) she's organizing a contest on PINK! i like! sangat best okeh.

aku ni memang giler kaler pink nih. dari zaman muda remaja dulu sampaila zaman yang dah tak berapa remaja lagi dah nih:)

nak2 pulak my first baby is a girl. habis semua aku beli kaler pink (which is dah tak boleh recycle untuk my second baby nih, agak membazir jugakla). giler obses. hehehe..

here's my pic for the contest. actually this is the first time aku join contest. saje jerr... looks interesting....


i'm wearing pink, my lttle Qis is wearing pink and the flower also pink. okla tu ehh:)

clsing date is on the 9th September. jom join!

4 comments:

Pinky Pixie said...

hehe, comel jep. nape dy x pndang kamera tu.. =)

thanx join n gud luck..

~~@lyci@~~ said...

kalo anak gegurl mmg wajib beli pink kan hehe.. gud luck ..

mama qis said...

Pinky Pixie - thanks dear! si kecik tu khusyuk sangat tgk bunga. mama dia yang over. hehe

mama qis said...

alycia - haaaaarussssss gitu. sekali lagi, mama dia yang over.hehehe