Wednesday, August 25, 2010

Qistina's Little House....

recently Qistina suuukkkaaaa sangat main dengan blanket or apa2 kain yang panjang. if dia nampak je kain, sesape je (selalunya mama la kan, Irfan pun join sekaki) akan diajaknya masuk bawah kain tu. mama layankan jer:) this activity is like a routine already for us everynight. takpela sayang, as long as u r happy. Irfan pun bukan main suka mama tengok.


see their happy faces:)


sukanya Qistina. Irfan kenapa pulak tu. boring dah ker:)

actually last time, ayah ada belikan Qistina a small tent for her birthday's present. mula2 dulu excited la mama tgk. sampaikan nak tidur kat dalam tu. but since Qistina got a new 'tent' which she has created on her own ni, macam dah dianaktirikan jer tent tu:)


we called this 'Qistina Little House'. ok ok....background semak sikitla. abaikan yer:)

4 comments:

~ As ~ said...

salam kenal... Azam & Amira say hai to Qistina & Irfan... :-)

Rizziela said...

Salam perkenalan

LIP (^_^) said...

kekanak memang suka main ala2 khemah kan..ala2 mini house..i pun suka jugak wat gini kecik2 dulu.. :)

mama qis said...

lip - kan kan. the really enjoy it. i pun join sekaki..

rizziela - hi! salam kenal yer. thanks for coming ya!

as - hi as! and hi Azam and Amira from Qis and Irfan!